Kaan Ayhan Galatasaray - Gs Haberleri | Kaan Ayhan: ''Galatasaray'a gelmek ... / Hatta ryan babel'i bile teklif etti.

Kaan Ayhan Galatasaray - Gs Haberleri | Kaan Ayhan: ''Galatasaray'a gelmek ... / Hatta ryan babel'i bile teklif etti.. Milli futbolcu, bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol ve 3. Galatasaray her şeye rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Son dakika galatasaray transfer haberleri. Yaz transfer döneminin flaş takımı galatasaray, ocak'ta kaan ayhan için kesenin ağzını açmayı planlıyor. Galatasaray'da yerli oyuncu transferi bitmek bilmiyor.

Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan galatasaray'da igor tudor'un en çok dikkatini. Milli futbolcu, bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol ve 3. Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Emre kılınç, luyindama sıcak gelişmeler.

Kaan Ayhan bombası! Galatasaray... - Spor Haberleri ...
Kaan Ayhan bombası! Galatasaray... - Spor Haberleri ... from images.bursadabugun.com
Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu. Galatasaray, kaan ayhan için 2 milyon euro bulamadı. Tatil için bodrum'da bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile sarı kırmızılı idareciler bir araya geldiği öğrenildi. (teil 2) | icaan5 highlights. Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Sassuolo ise 2 milyon euro'yu ödese de düsseldorf'un iddiasına göre geç ödedi. Galatasaray'da kaan ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32.

Galatasaray, fortuna düsseldorflu kaan ayhan'a resmen talip. Kaanayhan_tv highlights 1.640 views4 months ago. Hatta ryan babel'i bile teklif etti. Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu. Galatasaray her şeye rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Milli takımın vazgeçilmez isimlerinden, ara transfer döneminde de gündeme gelen kaan ayhan. Ancak galatasaray teknik direktörü fatih terim'in gözüne kestirdiği bir yerli yıldız daha var. Yaz transfer döneminin flaş takımı galatasaray, ocak'ta kaan ayhan için kesenin ağzını açmayı planlıyor. Sassuolo ise 2 milyon euro'yu ödese de düsseldorf'un iddiasına göre geç ödedi. Kaan ayhan'ın yeşil ışık yakması, galatasaray yönetimi'nin işleri daha da hızlandırmasını sağladı. Cnn türk canlı yayınına konuk olan kaan ayhan, galatasaray ile ilgili soruyu yanıtlarken genel olarak transfere sıcak baktığını dile getirdi. Galatasaray, kaan ayhan için harekete geçiyor. Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu.

(teil 2) | icaan5 highlights. Kaan ayhan'ın yeşil ışık yakması, galatasaray yönetimi'nin işleri daha da hızlandırmasını sağladı. Ancak galatasaray teknik direktörü fatih terim'in gözüne kestirdiği bir yerli yıldız daha var. Galatasaray her şeye rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Osman bukari ve mohammed kudus transferleri gelebilir.

Galatasaray, Kaan Ayhan ve Mert Müldür'i istedi - Sporx Galeri
Galatasaray, Kaan Ayhan ve Mert Müldür'i istedi - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Kaan ayhan galatasaray hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kaan ayhan galatasaray haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan galatasaray, ezeli rakibi fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan kaan ayhan'ın transferi için. Hatta ryan babel'i bile teklif etti. Galatasaray'da kaan ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da yerli oyuncu transferi bitmek bilmiyor. Milli futbolcular kaan ayhan ve kenan karaman'ın takımı fortuna düsseldorf küme düştü.

Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri.

(teil 2) | icaan5 highlights. Milli futbolcu kaan ayhan'ın geleceği merak konusu. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. 01 haziran 2021, salı 21. Galatasaray, milli futbolcu kaan ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Kaan ayhan'ın yeşil ışık yakması, galatasaray yönetimi'nin işleri daha da hızlandırmasını sağladı. Milli futbolcular kaan ayhan ve kenan karaman'ın takımı fortuna düsseldorf küme düştü. Rapora göre galatasaray 345 milyon euro ile 27, fenerbahçe ise 184 milyon euro ile 32. Galatasaray'da kaan ayhan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli takımın vazgeçilmez isimlerinden, ara transfer döneminde de gündeme gelen kaan ayhan.

Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > galatasaray kaan ayhan'ı bedavaya alıyor. L kaan ayhan harekatı başladı !! Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı! Osman bukari ve mohammed kudus transferleri gelebilir. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi.

Son dakika - Galatasaray'da hedef Kaan Ayhan! | HABER TURKIYE
Son dakika - Galatasaray'da hedef Kaan Ayhan! | HABER TURKIYE from haber-turkiye.com
Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > galatasaray kaan ayhan'ı bedavaya alıyor. Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu. Tatil için bodrum'da bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile sarı kırmızılı idareciler bir araya geldiği öğrenildi. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. Kaan ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu. Şu an düsseldorf da düştü, onu alan çok. 01 haziran 2021, salı 21.

Son dakika galatasaray, kaan ayhan transfer haberleri.

Son dakika galatasaray transfer haberleri. Osman bukari ve mohammed kudus transferleri gelebilir. (teil 2) | icaan5 highlights. Tatil için bodrum'da bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile sarı kırmızılı idareciler bir araya geldiği öğrenildi. Kaan ayhan, bir sonraki takımının galatasaray olmasını istediğini temsilcilerine bildirdi. Milli takımın vazgeçilmez isimlerinden, ara transfer döneminde de gündeme gelen kaan ayhan. Galatasaray her şeye rağmen transfer çalışmalarını sürdürüyor. Türk, alman mevki önümüzdeki sezon galatasaray'da görmek istediğim oyuncuların başında gelen savunmacı. Takımı fortuna düsselfdorf'un almanya bundesliga'ya vedası üzerine talipleri artan defans oyuncusu için fenerbahçe. Milli futbolcu kaan ayhan'ın geleceği merak konusu. Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği kaan ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Son dakika galatasaray (gs) transfer haberleri. Sezon başında da kaan ayhan'ın ismi galatasaray ile anılmış fakat genç savunma oyuncusu 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle düsseldorf'tan sassuolo'ya transfer olmuştu.

Yoksa kaan ayhan 3 sene önce galatasaray'a geliyordu kaan ayhan. Galatasaray'ın istediği kaan ayhan imzayı attı!

Posting Komentar

0 Komentar